Представете си изненадата на младата Фейт Изабел, когато в деня на завършването ѝ баща ѝ пуска видео с поздрави на много от най-любимите ѝ звезди. Човекът е IT специалист и няма никакви връзки в Холивуд, нито пък има възможност да плати на актьорите, но въпреки това събира някои от най-големите имена в Холивуд в момента.

Във видеото участват Марк Уолбърг, Джей Кей Симънс, Джефри Дийн Морган, Гатен Матарацо и доста други звезди. Актьорът Джонатан Гроф дори се появява облечен като култовия си персонаж от хитовия мюзикъл „Хамилтън“.

Единственият трик, който бащата е използвал, е бил настоятелност. Месеци преди церемонията по завършването на Фейт, той е направил списък на всички звезди, които тя харесва и следи. След това е започнал да им пише, като се е опитвал да се свърже с тях по всички възможни начини, включително като търси техни агенти или познати в социалните мрежи.

„Тайната ми е, че пишех на хората в четвъртък“. Разкри самият той в друго видео в Тик Ток. „Тогава получавате отговори от хората.“

Не всички, на които мъжът е писал, са отговорили, но тези, които са го направили, са достатъчни, за да се създаде един високобюджетен филм.

Някои от звездите не са успели да отвърнат на молбата му навреме, но са се включили по друг начин. Композиторът Лин-Мануел Миранда, който стана изключително популярен с мюзикъла си „Хамилтън“, е изпратил писмо, което е написал на ръка. Фейт е получила и автографи от Робърт Дауни Джуниър, Даниел Радклиф и други звезди.