Леонардо ди Каприо беше забелязан с най-младата си "приятелка" през уикенда в Лос Анджелис, а феновете бяха шокирани от от 29-годишната им разлика във възрастта.

Холивудският актьор предизвика възмущение с най-новия слух за любовна връзка, след като беше забелязан да се гушка с 19-годишния модел Еден Полани.

Миналото лято 48-годишният Леонардо се раздели с дългогодишната си приятелка - моделът и актриса Камила Мороне - няколко месеца след като тя навърши 25 години, след като се срещаше с нея в продължение на четири години.

Оттогава той бе забелязван в компанията на 27-годишната Джиджи Хадид, както и с други по-млади модели като 23-годишната Виктория Ламас.

Известно е, че холивудската суперзвезда Лео никога не се е срещал публично с жени над 25-годишна възраст, пише още БГНЕС.

И след като през уикенда той беше забелязан с младата девойка на партито за издаването на новия краткосвирещ албум (EP) на Ебони Райли в Лос Анджелис, феновете коментираха подигравателно новото му увлечение.

"Приятелката на Ди Каприо е толкова млада, че вероятно е изучавала филма "Ромео и Жулиета", в който той се е снимал, когато е била в училище", заяви коментатор в Туитър.

Друг посочи, че Еден "дори не е била родена, когато е излязъл "Титаник", тъй като филмът излиза през 1998 г., а тя е родена през 2004 г.

Един от критиците в социалните мрежи се пошегува, че актьорът може би иска да се дистанцира от култовия филм сега, когато миналия месец той навърши 25 години.

"Леонардо ди Каприо е на път да се отдалечи от филма "Титаник" сега, когато той навърши 25 години", гласеше туитът, последван от скрийншот на търсене в Google, показващ датата на излизане на филма.

Друг фен изтъкна още една грозна истина: "Тя е била на 9 години, когато излезе "Вълкът от Уолстрийт".

Снимка: Getty Imagaes/Instagram

Вижте повече за Леонардо ди Каприо в следващото видео: