Атлетката Ивет Лалова сподели сърцето си с още един мъж, освен съпруга си - това е кучето Токио. Двамата осиновиха четириногия красавец, след като дълго време обмисляли идеята.

"Никога не съм мислила да осиновя възрастно куче. Имам предвид, мислила съм, но бях изплашена. Решихме да скочим в това начинание със Симоне Колио, защото много ни липсва нашия любим Болт", сподели спортистката.

Новото попълнение в дома на лекоатлетката е порода унгарска визла. През последните 20 години те са високо ценени за домашни любимци, но оригиналното им предназначение е за лов и проследяване. Визлата има добро обоняние и прилежно изпълнява задачи. С еднакъв ентусиазъм могат да гонят както дивеч, така и топки за тенис. 

"Добре дошъл в семейството на Токио! Благодаря, че излекува сърцето ми!", допълва още Ивет Лалова.

Снимка: instagram.com/ivet_lalova/

Предишният домашен любимец на Ивет беше лабрадор на име Болт. Тя се раздели с него трудно и драматично. 

"Ти дойде в живота ни точно преди 9 години и 2 дни и винаги си бил до мен в щастие и мъка. Имам хиляди спомени как ставахме семейство, карайки ме да се чувствам като твоя майка. Толкова много тичане и плуване заедно и много безсънни нощи, когато не си бил добре. Всеки, който някога е имал домашен любимец, знае силата, която тези малки същества могат да имат върху нас. Ти беше повече от куче, беше мой приятел, мой спътник при дългите възстановявания след тренировки и контузии. Искам да ти благодаря за безусловната любов, която ми даде. Ще останеш завинаги в сърцето ми. Обичам те!"