На 18 май 2020 г. Ивет Лалова навърши 36 години. Българската лекоатлетка сподели снимка в Инстаграма си, на която е без грим и изглежда прекрасно. Тя продължава да тренира усилено за отложената за 2021 г. Олимпиада в Токио.

"Щастлива и мотивирана, с небрежно селфи между тренировки, ви пожелавам динамична и хубава седмица!"

 

 

На 36 г. - 6 интересни случки от изтеклите 6 месеца в живота на Ивет

1. Ивет се включи първа в новата рубрика на bTV - "Спортувай и играй", показвайки упражнения за децата, които могат да правят у дома.

2. Освен добър атлет, тя е и много добър мотиватор. Често към снимките си в Инстаграм споделя надъхващи фрази и цитати, които отразяват не само отношението й към спорта, а и към живота по принцип. "Визуализацията работи, ако се трудиш упорито. Не може само да си визуализираш и да идеш да ядеш сандвичи" - е едно от тях. И още - "Вярата премества планини, но трябва да продължите да бутате, докато се молите".


3. Въпреки че тренировките й са тежки и изпотяващи, Ивет обича да тренира, когато е слънчево.

4. Семейството е много важно за Ивет Лалова. По повод 8-и март тя написа, че благодари на майка си и сестра си, че са най-обичащите и грижовни за нея от първия й ден.

 

5. Коронавирусът не промени оптимизма на Ивет. Въпреки промените за спорта, които изолацията заради пандемията наложи, спортистката написа в Инстаграм профила си, че вярва, че олкото и дълго да продължи сегашното положение, рано или късно ще имаме възможност отново да правим всичко, което искаме. И дано този момент сега ни послужи, за да разберем кое е това, което най-много искаме да направим."

6. Ивет обожава съпруга си, който е и нейн треньор. В пожеланието си за неговия рожден ден го нарече "най-щедрият, грижовен и обичащ човек, когото познавам на този свят".

 Честит рожден ден, Ивет!