34-годишният Иван Трифонов е последният, шести финалист във "Фермата" 8. Той си извоюва място на финала след победа с 9 на 6 точки над ветерана от сезон 2 Серафим (Финци).

Снимка: bTV Media Group

„Представи се повече от достойно“ – обърна се водещият Иван към 47-годишния хлебар от Лом.

Снимка: bTV Media Group

„Тръгвам си презареден емоционално и поизтощен физически. Да ме извиняват колегите от "Фермата" 2, но сегашният сезон е върхът. Много стойностни хора и много истински неща“ – сподели Финци след дуела.

Снимка: bTV Media Group

„Получих от "Фермата" 8 повече, отколкото дадох. Видях се с Христо Стоичков, с Владо Николов и Данчо Йовчев. Не съм предполагал, че ще мога да разговарям с тези българи. Ще съм благодарен доживот за всичко, което видях и попих тук“ – добави хлебарят.

Снимка: bTV Media Group

„Който и да отпадне, това е загуба не само за отбора, но и за цялото предаване, за зрителите. Всички персонажи тук заслужават да бъдат на финал“ – коментира Иван.

Снимка: bTV Media Group

Той е третият мъж заедно с Яни (победител в сезон 3) и Чавдар, който отива на финал. Трите дами, които се класираха за последната фаза са Веселка (победител в сезон 5), Валерия и Камелия, която постави рекорд с пет последователни успешни дуела.