Това е историята на Бранка и Гонзало. Те се ожениха в Лас Вегас и една от мечтите на Бранка се сбъдна, а именно – Джон Бон Джоуви да я отведе до олтара.

През целия си живот Бранка е мечтала да се омъжи за рок легендата. Когато станала на 34, разбрала, че това няма да се случи и затова приела предложението на Гонзало. Мечтата за другия мъж в живота й обаче, си останала.

5 секси мъже, които бихме развели на момента>>

Преди два месеца булката създала специален сайт, наречен bonjoviwalkmedowntheaisle.com (в превод от английски – Бон Джоуви, заведи ме до олтара), където призовава за подкрепа на идеята. Тогава реализирането й изглеждало почти невъзможно, но на 12 октомври именно изпълнителят на “Always” заведе Бранка, за да каже тя своето заветно „да” на Гонзало.

В Туитър Бон Джоуви публикува снимка от сватбената церемония с думите: „Поздравления, Бранка и Гонзало! Имайте живот, изпълнен с щастие, любов и спомени заедно – ЗАВИНАГИ!”

 

Мястото е сватбен параклис Graceland, същият, в който през април 1989 година Джон се е оженил за своята ученическа любов Доротея Хърли. Няма никакво съвпадение, просто планове. Планирането започнало и доста по-отдавна, когато Бранка научила датите на турнето на рок групата. Именно по това време „Бон Джоуви” били в Лас Вегас, за турнето 'Because We Can', което мина и през България.

 

Джон Бон Джоуви: Не съм перфектен съпруг, но нямам любовница>>

И така, за да се изпълни мечтата ти Джон да те заведе пред олтара, първо – трябва да имаш голямо желание за това, второ – да направиш страница, посветена на идеята, трето – да проучиш датите и участията на групата, четвърто – да се молиш да се случи чудо, подобно на това, което се е случило с Бранка.