Елон Мъск очевидно не одобрява дългогодишното желание на Граймс да се подложи на операция и да има уши като на елф. 

В поредица от туитове 34-годишната музикантка споделя, че преди две години си е записала час при "страхотен пластичен хирург", защото е смятала, че "може би ще иска да промени нещата към средата на 30-те си години". Така или иначе обаче не е предприела последващи действия.

Снимка: Instagram/@grimes

След това тя попита последователите си какви промени по лицето й, според тях, биха й стояли добре.

Граймс е обсъдила желанието си за вампирски зъби и уши на елф. 

Снимка: Instagram/@grimes

"Страхувам се, че хрущялът на ухото трудно заздравява. Тази операция ми се струва рискована, но цял живот съм я искала. Любопитно ми е какъв е опитът на хората!" - провокира тя последователите си с въпрос. 

На това й отговори самият Илон Мъск. Ето така:

"Минусите на операцията за ухо на елф вероятно надвишават плюсовете."

Мъск и Граймс дебютираха като двойка на Met Gala. Те имат син, на когото дадоха екзотичното име X Æ A-12.

Той се роди през май 2020 г.

По-рано тази година Граймс разкри. че през декември 2021 г. на двойката се е родило и момиченце на име Exa Dark Sideræl. Тя е от сурогатна майка.

Снимка: Getty Images

Граймс заяви пред Vanity Fair, че смята 51-годишния основател на SpaceX за свое гадже, въпреки че през септември миналата година Мъск каза, че двамата са "полуразделени, но все още се обичат".

"Няма истинска дума за това. Вероятно бих го нарекла свое гадже, но всичко е много променливо. Живеем в отделни къщи. Ние сме най-добри приятели. Виждаме се през цялото време... Просто си имаме нещо свое и не очаквам другите хора да го разберат."