В новия епизод на подкаста си актрисата Гуинет Полтроу сподели какво е да станеш доведена майка на тийнейджъри и какво е научила чрез тях тя за самата себе си.

„Имам две прекрасни доведени деца, които са на същата възраст като моите“, разказа тя. „И когато разбрах, че ще ставам доведена майка си казах, че не знам как ще се справя. Няма какво да прочета. Какво да правя? Къде трябва да се намесвам и къде не?“

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу се омъжи за продуцента Брад Фалчък през 2018 г. Новият ѝ съпруг вече имаше две деца. Гуинет също има две от предишния си брак с музиканта Крис Мартин. Всички деца на Гиунет – биологични и доведени, са тийнейджъри, което е доста трудна възраст.

„Това е интересно предизвикателство пред мен и аз ги обичам“, каза тя. „В процеса научих толкова много за себе си.“

Актрисата говори за трудностите да отглеждаш тийнейджъри от предишен брак на партньора си още през 2018 г.

Справяме се по свой начин“, обясни тя тогава. „С тийнейджърите трябва да си много внимателен. Има голямо напрежение при тийнейджърите.

Според източник на списание “Star” една от причините общуването между Гуинет и децата на Брад да е затруднено е това, че звездата от „Железният човек“ държи да се отнася с младежите като с възрастни хора и открито говори с тях за секс и връзки. И докато нейните собствени деца са свикнали с това, доведените Ивабела и Броуди се смущават.

Друга разлика между семейството на Гуинет и това на Брад Фалчък е, че актрисата е вегетарианка и не позволява в къщата ѝ да се внася месо. Тя също така е много педантична в подреждането на дома си и не търпи нещо да не си е на мястото, което за децата на новия ѝ съпруг, макар да уважават тази черта на характера ѝ, е малко прекалено.

За да улеснят адаптацията на децата, Гуинет и Брад Фалчък не заживяха заедно веднага, а изчакаха цяла година след сватбата. По този начин дадоха на децата си шанс да свикнат с новото си семейство, преди да заживеят под общ покрив.

Снимка: Getty Images

През времето когато са имали отделни домове, Гуинет и Брад са прекарвали заедно само по 4 вечери седмично, а останалото време са прекарвали с децата си.

Прекрасно е“, сподели тя за необичайното решение със съпруга ѝ да живеят отделно. „Според мен сме по-способни правилно да избираме партньорите си когато сме преполовили живота си. Налага ни се обае да ги избираме рано, за да можем а се размножаваме. Чувствам се истинска късметлийка, че срещнах този човек, който е моят истински партньор.

Според източник на списание „Пийпъл“ Гуинет, Брад и децата им често се виждат и вечерят заедно с бившите си – Крис Мартин и Дакота Джонсън.