Гуинет Полтроу навърши 48 години и сподели снимка, на която не само демонстрира, че изглежда добре, но и че е достатъчно смела, за да се покаже без дрехи. Актрисата публикува кадър в Инстаграм профила си, на който единственото, което носи върху себе си, е... масло за тяло.

48 никога не са изглеждали толкова добре - това е слоганът, с който маслото за тяло бе обвързано с рождения ден на Полтроу. Goop е уелнес компанията, основана от актрисата, която освен козметични, модни и продукти за дома, предлага йога, медитация, препоръки за пътувания и други услуги. Какво съдържа това вълшебно масло? В козметичната си линия Фуинет залага предимно на природните продукти. В маслото има екстракти от плодове от шизандра, масло от липа, лимон и екстракт от черен дроб на акула. 

Гуинет Полтроу полага изключително много грижи за кожата на лицето и тялото си. "Справянето със стареенето е многопластово изживяване. Грижа се добре за кожата си, хидратирам и тренирам", споделя тя в Инстаграма си. Една от последните иновации, които е опитала, борейки се със следите на времето, е изжекция с протеини срещу бръчки. Това е вид временно подобрение на кожата, което се справя с умерени до тежки бръчки в областта на очите. 

48-годишната актриса предлага и един от най-провокативните артикули на пазара - свещи за дома с аромат на оргазмите й и с аромат на вагината й.

Освен актьорската си кариера, за 48 години Гуинет:

Йога, масло с екстракти от черен дроб на акула и асроматни свещи - в кое от всичко това се крие тайната на младостта на Гуинет Полтроу не знаем. Но със сигурност на 48 тя изглежда свеща и изпълнена с енергия за живот.