След като през януари тази година актрисата Гуинет Полтроу пусна на пазара серия ароматни свещи, ухаещи на вагината й, и по думите на холивудската звезда тя е пожънала голям успех с тях, сега е ред на нещо още по-интимно и ценно за 47-годишната блондинка. „Това мирише на моя оргазъм“ - така е кръстена серията ароматни свещи, която Полтроу пуска на пазара. Провокативната новина за новото ухание актрисата разкри по време на участие във „Вечерното шоу на Джими Фалън“.

Гуинет разкрива, че струващата 75 долара ароматна свещ би била по-подходяща за подарък на съпругата на водещия, отколкото той да я купи за себе си.

Според сайта на марката Goop, собственост на актрисата, свещта от серията оргазми миришe на „тръпчив грейпфрут, нероли и узрели касисови плодове, смесени с чай с барут и турска роза – аромат, който е секси, изненадващ и пристрастяващ.“ Продуктът е опакован в красива кутия и в момента може да бъде поръчан предварително.

В социалните мрежи вече има десетки шеги, свързани с новата свещ на Гуинет Полтроу и марката й за лайфстайл продукти Goop, като много хора са заменили думата оргазъм в "Това мирише на моя оргазъм" с всевъзможни други като например "моя лош дъх".

Други изобретателни потребители в Инстаргам написаха: "Благодаря на Гуинет Полтроу за новата свещ за 75 долара, благодарение на която жените, които не могат да изпитат оргазъм, поне ще разберат как мирише той."