В личния си сайт 48-годишната актриса Гуинет Полтроу разкри, че се е заразила с коронавируса още в самото начало на пандемията. Полтроу, която често ни изненадва с нестандартните си идеи, се е доверила на алтернативна медицина, за да се излекува и сама се е заела да се вдигне на крака, след като вирусът е бил победен от организма ѝ.

Снимка: Getty Images

Оказа се, че инфекцията в тялото ми е доста силна“, споделя тя. „Затова се обърнах към един от най-добрите експерти в сферата на алтернативната медицина. След като видя изследванията ми, той ме предупреди, че пътят на лечението ще е по-дълъг от обикновено.

Снимка: Getty Images

Гуинет не споделя как точно се е лекувала докато е била болна, но разкри, че след като е победила вируса се е концентрирала върху това, което слага в тялото си. Актрисата е започнала кето диета и диета с растителни продукти. Напълно е спряла захарта и алкохола. И това е дало резултат:

Всичко което правя ми се струва хубаво, като подарък за тялото ми“, написа Полтроу. „Имам енергия, тренирам рано сутрин. А като страничен ефект и кожата ми изглежда по-добре, което ме прави щастлива. Сега искам да правя повече неща за кожата си. Нека да превърнем 2021 г. в годината на грижа за кожата.

Снимка: Getty Images

Преди време актрисата сподели, че без значение колко е заета през деня с домашните си задължения, в края му винаги отделя по 20 минути за себе си, в които си взема вана, много често придружена с чашка японско уиски.