Световният номер 19 Григор Димитров очаква с нетърпение началото на сезона, който ще стартира с много "нови и позитивни неща" за него.

Във видео на живо в Инстаграм страницата на един от своите партньори, Димитров говори за новата си приятелка Лолита Османова, живота под карантина в хотелската стая в Мелбърн и целите си на Откритото първенство на Австралия.

Григор разкри малко повече информация по темата, която вълнува почитателките му в България и по света – връзката му с Лолита Османова. Той каза:

"Всички искат да знаят пикантното. Запознахме се преди известно време, ще я видите много скоро по телевизора. Тя бе с мен на няколко турнира, но трябваше да носи маска, ще е хубаво да бъде с мен и да ме подкрепя в тези трудни времена. Очаквам го с нетърпение.”

Снимка: Instagram

Освен всичко друго, днес Григор Димитров има повод да почерпи. На 25 януари църквата отбелязва деня на Св. Григорий, така че известният български тенисист празнува имен ден.

Снимка: Reuters

"Да, забравих, родителите ми ми звъннаха и ми казаха. Имам имен ден. Напуснах страната рано, но имаме доста традиции, много съм горд да играя за България, обичам страната си и за мен традициите са много важни."

Още по темата може да прочетете на сайта btvnovinite.bg: