20 февруари и животът става танц - днес даваме началото на най-бляскавото шоу в ефира на bTV - "Dancing Stars". 

КОГА ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА "DANCING STARS"?

Шоуто ще се излъчва пряко всеки вторник, в 20 часа. Още в първия епизод един участник ще отпадне. 

КОИ СА УЧАСТНИЦИТЕ?

16 популярни личности от шоубизнеса, културата и спорта ще се подчинят на ритъма на самбата, валса и тангото и ще заковат зрителите пред екраните с качествено забавление за цялото семейство. 

Страст и умения в овладяването на сложните стъпки ще демонстрират 8 харизматични дами, готови да се преборят за титлата „кралица на бала“. В танцовата битка се впускат:

По 10 любопитни факта за всеки от участниците четете като кликнете на името. 

Мъжете в „Dancing Stars“ също се готвят за новата си танцова роля. Общо 8 известни лица ще изпитат тръпката на музикалната надпревара и професионалните танцьори. A те са: 

По 10 любопитни факта за всеки от участниците четете като кликнете на името.


КОЙ ЩЕ ОЦЕНЯВА ТАНЦИТЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ? 

Четирима безспорни професионалисти ще следят под лупа звездите на дансинга, ще поощряват успехите им и ще отбелязват грешките им.

Освен от професионалното жури, участниците ще бъдат оценявани и от зрителите на bTV, които ще могат да гласуват за своите фаворити.

Снимка: bTV Media Group

КОИ СА ВОДЕЩИТЕ НА "DANCING STARS"?

Александра Раева и Краси Радков, с танцова стъпка, много настроение и хумор, ще ръководят събитията в бляскавото шоу. 

Певицата и актьорът имат богат телевизионен опит, започнал именно от bTV. Ръка за ръка, Алекс и Краси ще съпреживяват на живо емоциите на участниците и техните партньори в танците, ще разведряват с усмивка натрупаното напрежение по време на елиминационните етапи и ще забавляват зрителите и гостите в публиката от високата сцена на шоуто. 


ИСТОРИЯ НА "DANCING STARS" 

“Dancing Stars” е създаден през 2004 г. и бързо се превръща в световен феномен, който се реализира в 61 държави по света, сред които Австралия, САЩ, Индия, както и в много европейски страни. В САЩ популярното шоу е носител на 18 награди „Еми“ в категориите режисура, кинематография и костюми, а през 2021 г. за най-добра хореография за риалити програма. Във Великобритания печели „Златна роза“ за най-добро вариететно шоу за 2007 г., като се състезава с риалити програми от още 12 страни. 

Печели две награди за най-добро риалити шоу на наградите Tric, а през 2022 г. печели наградата „Must-See Moment“ на БАФТА (Британска академия за филмово и театрално изкуство). 

През 2023 г. поредицата печели националната телевизионна награда за най-добро предаване за таланти и наградата на БАФТА за най-добър екип на развлекателно предаване. 

КОИ ДРУГИ РИАЛИТИТА ДА ГЛЕДАТЕ ПО BTV

ЕРГЕНЪТ

След невероятните и много успешин два сезона на „Ергенът“ в ефира на bTV, риалитито ще предложи нови емоции на зрителите. Александър Младенов е мъжът, който ще се впусне в романтичното приключение на „Ергенът“, трети сезон. Алек е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран е да превърне компанията си в световна марка. Новият „ерген“ на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат. Привлича жените като магнит, но не харесва мимолетните връзки. За него семейството е висша ценност. Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Алек ще изживеят своята романтична приказка.

 

 

АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ

Забавната телевизионна игра „Аз обичам България“ ще блесне в ефира на bTV през февруари. Обичаната актриса Алекс Сърчаджиева влиза в главната и отговорна роля да задава въпросите, а и настроението в предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш България. 

Любопитни, неочаквани, забавни, тематични и модерни, въпросите в тях ще обхващат различни сфери и теми на живота. Наред с популярните личности, които ще се борят за награда, в една от игрите – „Героите сред нас“, зрителите ще се срещат и с герои от ежедневието, които имат впечатляващи постижения в най-различни области и с които прославят страната ни. 

И ОЩЕ

Всички предавания и сериали в ефира на bTV може да видите ТУК.  

Целите епизоди и поторения на продукциите може да откриете на btvplus.bg