Боряна Баташова е една от 16-те звезди, които ще вземат участие в новия сезон на "Dancing Stars", който започва на 20 февруари по bTV.

За Боряна предаването е особено - по време на снимките на първия му сезон тя се омъжва за легендарния български актьор Андрей Баташов.

"Запознахме се в един пиано бар. Негов подпийнал приятел закачаше мен и приятелката ми, след което Андрей дойде да се извини и ме покани на танц. Отначало не го познахме, но приятелката ми предположи, че е той, аз й казах: "И този е готин, обаче не може да е истинския Андрей Баташов."

Боряна отклонила поканата за танц с мотива, че ще пее песен. 

Андрей останал впечатлен: "Той мислеше, че го лъжа и че това е елегантен отказ. След като изпях песента обаче дойде и ми каза "Пееш като змей!"

 Двамата сключват брак само месец по-късно.

"Бяхме невероятно влюбени, просто една педя над земята. И се оставихме на вълната", обяснява Боряна.

След смъртта на Андрей Баташов, медиите се обръщат срещу Боряна и я засипват с "етикети", както ги определя тя.

"Нарекоха ме "веселата вдовица", защото отидох на концерт на Георги Христов една седмица след смъртта на Андрей", разказва тя.

"Истината е, че Андрей беше голям приятел с Жоро и много искаше да отиде на този концерт. В един от случаите, когато за малко излезе от кома той попита "Концерта мина ли?" В крайна сметка, аз и най-близките му приятели отидохме там, за да уважим желанието му и почетем паметта му. Медиите обаче ме нарекоха "весела вдовица".

Боряна коментира и слуховете, че е заграбила наследството на големия актьор.

"Остана ми половината апартамент, в който живеехме заедно и аз реших, че е най-добре да го прехвърля на племенничките му. Това е. А също фамилията, защото ние нямаме развод."

Какво още разказа Боряна - чуйте във видеото по-горе.

"Dancing Stars" стартира на 20 февруари от 20:00 часа по bTV.