Годеницата на DMX Дезире Линдстрьм си направи татуировка в чест на покойния рапър, който почина в петък сутринта.

Линдстром и DMX, чието истинско име е Ърл Симънс, имат 4-годишния син Екзодус, чието име беше татуирано на врата на покойния рапър.

В знак на почит към него Линдстром си направи татуировка с надписа "Dog Love" - името на песен, която покойният рапър пусна през 2006 г., придружен от символа "X" в същия шрифт, който DMX използваше за стилизиране на псевдонима си. 

Дезире Линдстром си е направила мастилената рисунка при тату артиста Krystal Kills от Black Ink Crew.

"Чувствам се горд, че мога да направя тази татуировка в памет на DMX, но също и натъжен", споделя татуистът. 

"Светът загуби икона, но и велик баща. Молим се за семейството ви. Почивай в мир, DMX. Благодарим ти, че ни вдъхновяваше и даде гласност на Йонкърс. Ти промени света и остави своя отпечатък в него. Липсваш ни", допълни той.

Дни преди смъртта на DMX, бившата съпруга на звездата Ташера Симънс и Дезире Линдстрьом присъстваха на бдение, за да се помолят за Симънс и неговото възстановяване.

Рапърът DMX почина на 50-годишна възраст, като семейството на рапъра съобщи за смъртта му в изявление.

"С дълбоко прискърбие съобщаваме днес, че нашият любим DMX, чието рожденото име е Ърл Симънс, почина на 50-годишна възраст в болница "Уайт Плейнс" заобиколен от семейството си, след като беше поставен на животоподдържащи системи през последните няколко дни", казa семейството му в съобщение до медиите.

"Ърл беше воин, който се биеше до самия край. Той обичаше семейството си с цялото си сърце и ние ценим времето, прекарано с него. Музиката на Ърл вдъхнови безброй фенове по целия свят и емблематичното му наследство ще продължи да живее вечно. Ние ценим цялата любов и подкрепа през този невероятно труден период", казват още от семейството на рапъра.

Музикантът DMX беше приет по спешност в болница, след като получи сърдечен удар в края на миналата седмица. Това съобщиха тогава членове на семейството на рапъра за списание "Пийпъл". В неделя бившият мениджър на DMX съобщи, че животът на рапъра е поддържан във "вегетативно състояние".

Американският рапър Ърл Симънс, по-известен под прякора си DMX (Dark Man X). Роден е в Маунт Върнън, Ню Йорк, на 18 декември 1970 г., но израства в близкия Йонкърс.

Става известен в края на 90-те години на миналия век с първия си албум "...And Then There Was X", и с една от най-известните му песни до днес – "Party Up (Up in Here)". Други много популярни негови песни са "Where the Hood At?" и "X Gon' Give It to Ya" от 2003 г.