59-годишният Ерос Рамацоти вече е дядо. Внучето му се е родило на 30 март. Новината съобщи 26-годишната дъщеря на италианския изпълнител – Аурора, която показа и бебето, чиято ръчичка се вижда на споделена снимка в профила й в Инстаграм, наред с тази на бащата. Неговото име е Гофредо Черца и се занимава с финанси.


Очаквано снимката бързо събра много харесвания, както и поздравления за щастливото събитие. Именно от нея разбираме, че мъникът е получил благозвучното име Чезаре, което е традиционно италианско мъжко име. Буквално се превежда като „много коса“, но всъщност е италианския вариант на латинското Цезар. Често свързват Чезаре с Юлий Цезар, който олицетворява върховната сила и слава на брилянтния политик и генерал.


Аурора Рамацоти е дъщеря на изпълнителя от първия му брак с популярната в Италия като модел и тв водеща Мишел Хунцикер. Тя е едва на 46 и все още е много популярна и харесвана в страната, така че ще бъде млада баба. Всъщност именно бабата първа съобщи за радостната вест в семейството. От нейното Story става ясно, че бебето се е родило в Швейцария.


Ерос Рамацоти е един от най-известните италиански изпълнители и композитори. След като се развежда с Мишел Хуцикер, той се жени за красивата моделка Марика Пелегринели през 2014 г. 5 години по-късно и 2 деца заедно двамата обявяват, че се развеждат.