В телевизията нищо не изчезва завинаги. В момента водещият Джими Кимъл, който има изключително популярно вечерно шоу, е подложен на унищожителна критика заради няколко скеча от друго предаване, което е правил между 1999 г. и 2004 г. В тези скечове той е с боядисано в черно лице, защото играе ролята на афроамериканци, което се счита за изключително расистко и обидно в САЩ. Още една случка обаче се върна и този път донесе не обвинения в расизъм, а в женомразство. Става дума за един негов разговор с Меган Фокс през 2009 г.

Меган Фокс
Снимка: Getty Images

Във видеото, споделено в социалните мрежи, красивата актриса разказва за конфликтите си с режисьора Майкъл Бей. Именно благодарение на неговите филми „Трансформърс“ тя стана толкова популярна, преди двамата да се скарат и актрисата да напусне поредицата. Фокс разказа за първата си роля във филм на Бей, когато е била само на 15 години. Идеята не режисьора е била момичето да изглежда съблазнително на бара с чаша в ръка, но след като са му забранили да го прави (тъй като е непълнолетна и няма право да пие), той е променил сцената. Филмът ни показва за кратко 15-годишното момиче, което танцува под течаща вода, а дрехите ѝ са подгизнали.

Меган Фокс с Майкъл Бей на премиерата на "Трансформърс"
Снимка: Getty Images

След като разказа историята си и сподели колко неприятно ѝ е било превръщането ѝ в сексуален обект на толкова ранна възраст, водещият се засмя и каза, че вероятно всички мъже имат същите фантазии като Майкъл Бей, но знаят как да не ги споделят. Публиката се засмя на шегата.

Когато това предаване е излъчено през 2009 г., на никого не му е направило впечатление, но сега много почитатели на актрисата го намират за изключително обидно:

Джими Кимъл наистина каза, че всички мъже си мислят за непълнолетни момичета по бикини и публиката се засмя, след като Меган Фокс разказа нещо, което за нея вероятно е било много травмираща случка. И после се чудите защо жените не смеят да се оплачат, когато са сексуално насилвани.

Много е тъжно как Меган Фокс каза на Джими Кимъл по какъв начин Майкъл Бей я е превърнал в сексуален обект, когато е била на 15. Най-лошото е как Джими и публиката ѝ се присмяха, а тя се почувства засрамена. Жените не докладват сексуално насилие, защото хората не го приемат достатъчно сериозно.

Никога не съм харесвал Джими Кимъл и след това видео вече съм напълно отвратен.

Спомням си, че когато Меган Фокс се изправи срещу Майкъл Бей, само тя пострада. Махнаха я от следващия филм, а Майкъл Бей после режисира още три части на „Трансформърс“.“