"Бях напълно вкочанена!" - 52-годишната Дженифър Лопес откровено споделя за паник атаките от миналото си, които буквално я парализирали. 

Певицата даде интервю за бюлетина си ""On the JLo", където разказва колко много й е помогнал съня да преодолее страховете си. 

В края на 20-те си години Джей Ло преживяла толкова силно физическо изтощение, че спяла само по 3 часа в денонощие.

"По цял ден бях на снимачната площадка, цяла нощ бях в студиото, а през уикендите правех срещи и снимах видеоклипове. Мислех, че съм непобедима. Докато един ден не седнах и цялата работа и стресът, който тя носеше със себе си, в съчетание с липсата на достатъчно сън, просто ми се стовариха."

Актрисата от "Hustlers" споделя какво се е случило, така че да усети, че буквално не може да се движи.

"Бях напълно вкочанена! Зрението ми се замъгли и не можех да виждам ясно!"

Множеството физически симптоми започнали да увеличават страха й.

"Сега знам, че това беше класическа паник атака, предизвикана от изтощение, но по онова време дори не бях чувала този термин."

Изпълнителката на "On the Floor" споделя, че дори се е усъмнила в здравия си разум. 

"Охранителят на снимачната площадка дойде, взе ме и ме закара на лекар. Докато стигна дотам, поне можех да говоря отново, а бях толкова ужасена, че мислех, че си губя ума. Попитах лекаря дали не полудявам. Той каза: "Не, не сте луда. Имате нужда от сън... спете по 7-9 часа на нощ, не пийте кофеин и се уверете, че тренирате, ако ще вършите и занапред толкова много работа".

За феновете си тя споделя, че преживяното е променило най-вече приоритетите й. След като специалист й разяснил какво всъщност се случва с нея и тялото й, тя започнала да поставя на първо място здравето си.

Още известли личности с паник атаки и как са ги преодолели: