И тази седмица „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода в четвъртък и петък (24 и 25 март) от 21:00 ч. по bTV. Непредсказуеми обрати, подмолни игри между участничките и едно дълбоко накърнено достойнство преобръщат хода на събитията в най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир.

Снимка: bTV Media Group

В епизода в четвъртък вечер (24 март) зрителите ще станат свидетели на поредната индивидуална среща на Виктор с още една от дамите, претендентки за неговото сърце. „Ергенът“ ще заведе избраницата си на вълнуващо морско пътешествие с яхта, след което двамата ще се гмуркат и ще карат каяк. Срещата ще завърши с едно дългоочаквано признание по време на романтична вечеря на катамаран на фона на красивия средиземноморски залез.

Снимка: bTV Media Group

Междувременно останалите участнички ще се изправят една срещу друга във втората „Спартакиада“, като този път ще премерят сили в игра на водна топка. Бойният хъс за победа ще превърне басейна на имението в арена на сълзи и скандали заради Виктория Капитонова и Дениз, които решават да се пошегуват с Александра и да развържат банския й. Последиците от закачката обаче ще се окажат непредсказуеми, след като хипнотерапевтката получава паник атака заради накърненото си достойнство.

Снимка: bTV Media Group

Приятелството на Александра и Благовеста ще бъде изправено пред изпитание заради Венета, която решава да предупреди „Бонбонова“, че най-близкият й човек в имението я манипулира и тайно цели да я злепостави. Това неминуемо ще предизвика разцепление между двете приятелки, които досега винаги са били неразделни. Каква е причината Виктор за пръв път да напусне коктейла, дълбоко разочарован от поведението на момичетата – отговорът само в „Ергенът“ по bTV.

Снимка: bTV Media Group

В петък вечер (25 март) е време за поредната групова среща, на която ще бъдат поканени всички дами. Виктор ще задава въпроси, свързани с качествата, които търси в своята сродна душа, а задачата на момичетата ще е да се подредят във възходящ ред спрямо това колко от въпросното качество смятат, че притежават. Привидно забавна, играта ще стане повод Венета да разкаже за тежкото си детство и да разкрие най-голямата болка в живота си.

В края на вечерта ще се проведе поредната „Церемония на розата“, на която Виктор ще разполага само със седем рози. С кого ще избере да се раздели първият „ерген“ на България – разберете този четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.