Дженифър Лопес изглежда повече от зашеметяващо на последните снимки, които сподели. Дали скорошната раздяла с годеника й Алекс Родригес има нещо общо - можем само да гадаем. На снимките Джей Ло буквално сияе, усмихната и щастлива. 

Кадрите са заснети в Доминиканската република, където актрисата снима филм.

Продукцията се казва "Shotgun Wedding".

Месец, след като Дженифър Лопес и Алекс Родригес публикуваха изявление, в което твърдят, че все още са заедно, двойкат потвърди, че са прекратили годежа си. 

Те се сгодиха на Бахамите през март 2019-а след двегодишна връзка.

Миналата година сватбата им бе отложена заради пандемията.

Междувременно се появиха слухове, че причината за раздялата е друга жена - Мадисън Лекрой от телевизоннното предаване "Южен чар", която Родригес се срещал. 

Русокосата красавица, от своя страна, сподели, че вече не е необвързана и има нов мъж в живота си, съобщи Yahoo. Повече информация за новия мъж до себе си обаче не даде. 

"Осъзнахме, че сме по-добре като приятели и планираме да останем такива. Ще продължаваме да работим заедно и да се подкрепяме един друг в общите си бизнес проекти. Желаем всичко хубаво един на друг и на децата, които всеки от нас има." - е официалният коментар на вече разделената вдойка Лопес и Родригес.