Докато Григор Димитров се готви за среща на Откритото първенство на Австралия, приятелката му Лолита Османова слуша лекции за паник атаки и фобии. 

Двамата са отседнали в хотел от луксозната верига Crown Towers в Мелбърн. Двамата посрещнаха и Новата година на континента.

Бившият номер 3 в света Григор Димитров ще се изправи срещу чешкия квалификант Иржи Лехечка на старта на Откритото първенство на Австралия по тенис. Димитров е поставен под №26 в основната схема. Откритото първенство на Австралия започва на 17 януари.

Докато той се подготвя за спортната среща, не забравя и малките си фенове. 

През това време красивата му приятелка се занимава с неща, посветени на психологията и преодоляването на страхове.

В пост в Инстаграма си тя признава, че досега е смятала, че получава паник атаки, когато лети със самолет. След изслушана лекция обаче, руската красавица установила, че страда от специфична фобия. 

"Мислех, че страдам от паник атаки в самолета, когато има турбуленция. Оказа се, че не е било това, както мислех по-рано, а фобия" - написа тя към свое селфи, на което е с луксозен тоалет с ръкави, обсипани с дребни, блестящи камъни. 

Лекциите Лолита слуша онлайн, а когато не го прави - се посвещава на спорт. Ежедневието си тя често споделя в сторита. 

В поредица от постове Османова размишлява за тема любов, раздяла и правила на поведение, когато си във връзка. 

"Животът не е филм. Всеки път, когато се сблъскваме с проблеми и конфликти в отношенията, ние неволно се обръщаме към филмите/сериалите или песните, където принцът идва на бял кон. Всичко това е пронизано от прекалена романтика, пъстри думи на нежност и любов. И, разбира се, след всичко това, ние със сълзи на очи си мислим "Ето така трябва да бъде! Ето какво заслужавам!". И продължаваме безуспешно да търси истинския принц, скачайки от връзка във връзка." - разсъждава Османова. 

Не за първи път Лолита споделя своя интерес в областта на психологията и личностното развитие. 

Модната блогърка често пуска различни жизнеутвърждаващи мисли в профила си.

Дали Григор Димитров е нейният принц на бял кон, или Лолита има друга философия за отношенията им - само времето ще покаже. Факт е, че двамата все още са заедно, въпреки упоритите слухове за тяхната раздяла.