Бен Афлек и Дженифър Лопес може все още да са официално заедно, но са на път да се разделят с тяхното имение в Бевърли Хилс. То отново е на пазара. 

През последните седмици около двойката се въртят слухове за развод. От тяхна страна няма нито официално потвърждение, нито опровержение. На пресконференцията за последния си филм по Netflix, 54-годишната Дженифър избегна директно поставен въпрос за развода. 

Обявата за продажва на имението добави още интрига по темата. Невиждани досега снимки на пищния интериор предизвикаха бурни еракции. 

Двойката закупи дома си с пари в брой, пише Hello. Преди това търсиха имота в продължение на 2 г. Мечтаната резиденция беше черешката на тортата за тяхната любовна история.

Имението е разположено в Уолингфорд, с площ от 6 акра. Имотът включва не само основната къща, но и къща за гости с площ от 10 000 квадратни метра и резиденция за охрана.

Разполага с гаражи за 15 автомобила, паркинг за 80 и спортен комплекс на открито с игрища за баскетбол и футбол, фитнес зала, боксов ринг и бар. Освен това има зашеметяващ басейн.

Междувременно Джей Ло отмени турнето си. Едно от първите обяснения за това беше предстоящ развод. Много от феновете й обвиниха Бен Афлек за случилото се.

Певицата публикува кратко съобщение:

"Напълно съм огорчена и съсипана, че ви разочаровах. Нямаше да направя това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо. Обещавам, че ще ви компенсирам и всички ще бъдем отново заедно. Обичам всички ви толкова много. До следващия път."

Причината, която тя посочи, бе желание да си вземе отпуск, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели. Забележително е, че съпругът ѝ Бен не беше споменат.

Дженифър Лопес беше забелязана да търси имот в Бевърли Хилс с дългогодишната си партньорка, продуцентката Илейн Голдсмит-Томас. Без Бен. По същия начин се появиха съобщения, че 51-годишният Бен Афлек, който в момента живее под наем в Брентууд близо до бившата си съпруга Дженифър Гарнър, е търсил къща самостоятелно.

Снимка: instagram.com/bennifer_02

През последните два месеца двойката рядко е била снимана заедно. Не са виждани заедно сред обществото от над 50 дни. Дженифър присъства самостоятелно на значими събития като премиерата на филма й „Атлас“ на Netflix и на Met Gala.