Дженифър Анистън имала връзка с полковника от "Топ Гън: Маверик" Джон Хам, като според слуховете двойката излизала на "тайни срещи".

Съобщенията идват, след като звездата от "Топ Гън: Маверик" се присъедини към Дженифър в телевизионния й сериал "Сутрешно шоу" за неговия трети сезон.

Снимка: Getty Images

Анонимен източник заяви пред Woman's Day, че след като Хам е бил избран за ролята в драмата, двамата с Анистън са били напълно запленени един от друг.

Според вътрешният източник Анистън и Хам ходят на "тайни срещи", като същевременно добавя, че "няма съмнение, че Джон е напълно запленен от Джен".

Снимка: Getty Images

"Те са пресичали пътищата си и преди, но тя винаги е имала някого до себе си. Не и този път!", споделя източникът, цитиран от БГНЕС.

Последният път, когато Анистън беше в сериозна връзка, беше с Джъстин Теру, с когото се ожениха през 2015 г. и се разведоха през 2018 г.

Що се отнася до Хам, той се среща с Анна Осло от 2015 г., като двойката направи връзката си официална на партито след церемонията по връчване на 94-ите награди "Оскар" през март тази година. 

Вижте повече за Дженифър Анистън в следващото видео: