И ако днес се чудят как да си похарчат парите (защото милионите трудно свършват), то в миналото звездите са били просто обикновени хора с обикновени професии. Така например, ако сте имали щастието да се родите през втората половина на миналия век някъде в Щатите, сигурно Мадона е щяла да ви предложи от промоцията на деня понички с крем Бостън в „Дънкин Донътс”, а Жан-Клод Ван Дам пък лично да ви достави до дома желаната пица с пеперони.


Своя актьорски талант преди да стане известен, Джони Деп е използвал, за да продава химикалки на хората. Обещавал им, че може да спечелят пътуване в Гърция или джобен часовник.

Джони Деп коментира раздялата си с Ванеса Паради>>

 

Какво да се прави – понякога се налага и красавиците да работят. Особено, когато тяхната пътеводна звезда още не е запалила моторите. Така например Синди Крауфорд е чистила царевица за скромните 4 долара на час. Днес едно нейно мигване струва поне 100 пъти повече.

 

Малката Синди Крауфорд преди да стане известна>>

За Хю Джакман ни е малко трудно да си го представим от ролята на Върколака в ролята на... клоун на детски рождени дни. Самият той признава, че не се справял много добре. Супер, че човекът се е захванал с нещо, в което наистина го бива.

 

Снимки: GettyImages/Guliver Photos

5 секси мъже, които бихме развели на момента>>
 

 

След като разбрахме, започнахме да се чудим – как Джен Анистън се справяше толкова кошмарно със сервирането в Central Perk (от сериала „Приятели”), след като преди това е работила именно сервитьорка?

 

Снимки: Youtube

Вижте Дженифър Анистън с къса коса>>

 

Представяме си как разбивачът на женски сърца Джордж Клуни чука на вратата ни и се опитва да ни продаде дамски обувки. Бихме ги купили всичките. Но това е било доста отдавна – около преди да стане известен. Днес шанс да си купим обувки от него нямаме.

 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джордж Клуни заби адвокатка>>

 

Ето я и Мадона, която също трябвало да се препитава някак си, затова започнала работа като продавачка на понички в „Дънкин Донътс”.

 

Поп иконата Мадона, както не сте я виждали досега>>

 

Облечен в костюм на пиле и привличащ клиенти на ресторантите "El Pollo" – сигурни сме, че в тази роля никога не сте си представяли Брад Пит, но истината е, че това една от първите работи, които получил известният актьор през живота си – талисман на заведение.

 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Брад Пит спира да ползва сапуни>>

 

Джулия Робъртс пък е заработвала почасово като продавачка на сладолед.

 

5 вълнуващи филма с Джулия Робъртс>>

 

Екшън герой за птиците в зоологическата градина – такъв е бил Силвестър Сталоун преди славата да се стовари върху него. Почиствал кафезите на птиците...

 

 

Както стана ясно вече – Жан-Kлод Ван Дам пък разнасял пици по домовете.

 

Звездите, които освен известни, са и големи мозъци>>