Наскоро две анонимни потребителки на Туитър споделиха, че са били сексуално насилвани от Джъстин Бийбър преди години. Двете жени, познати с имената Даниел и Кади, не са подали официално оплакване и не са се появявали публично. Въпреки това Джъстин Бийбър няма да ги остави да петнят името му и ще ги съди за сумата от по 10 милиона всяка.

Музикантът обаче предполага, че двата профила са фалшиви и вероятно са правени от един и същ човек, който се опитва да го злепостави.

Снимка: Getty Images

Преди два дни Бийбър публикува няколко доказателства, че няма как да е извършил онова, в което го обвиняват. Сред публикуваните неща имаше и две фактури, които доказват, че не е отсядал в хотела, където се предполага, че е насилил жените.

Наскоро оженилият се музикант сподели, че за него е било много важно да отговори на обвиненията, макар и в тях да няма зрънце истина. Той каза, че сексуалният тормоз е много сериозна тема, което не бива да се разглежда повърхностно, затова ще направи всичко по силите си, за да не остави дори съвсем малко петно върху репутацията си.