Доенето на животните във “Фермата“ е едно от най-трудоемките занимания и често е критичната точка, от която цялото ратайство тръгва надолу по склона.

Снимка: bTV Media Group

Повечето участници в риалитито не са доили в реалния живот и нямат никакъв опит. Сред тях е и Аксения, чието първо ратайство този сезон бе много тежко.

Снимка: bTV Media Group

28-годишната красавица от Поморие не пожела да гледа урока, който наставникът Ники даде на всички, и срещна много трудности с доенето.

При следващото ратайство обаче майката на две деца влезе в ритъм и започна да се справя много по-добре със задачите.

Снимка: bTV Media Group

„Очарован съм от Аксения. Даже овчето мляко сутринта беше повече от предните седмици, когато ратаи бяха мъже“ – похвали я Яни.

Снимка: bTV Media Group

„Всичко върви с лекота. Харесва ми все повече всеки процес във фермата, в който се включвам“ – призна самата Аксения пред камерата.

Снимка: bTV Media Group

Радо също имаше проблеми в обора. Той беше дал прекалено много храна на животните, беше и забравил да издои кравата, която лежеше безпомощно. Наложи се ветеринари да помогнат, а отборът беше наказан с отнемане на част от провизиите.

Доенето затрудни много и победителката в шести сезон Хепи Ванче. Правилата не позволяват другите да й помагат. Те могат само да й оказват морална подкрепа, но това пък понякога води до остри диалози.

Снимка: bTV Media Group