Бременна ли е Меган Фокс? Това се питат всички почитатели на актрисата и всички, които са гледали изпълнението нас Машин Гън Кели на наградите Билборд преди няколко дни. Тогава изпълнителят изненада почитателите си, като посвети песента си „twin flame“ на „нероденото си дете“.

Според някои зрители в момента, в който той „съобщава новината“, музиката много наподобява сърцебиене. По тази причина доста хора са склонни да приемат, че Меган Фокс действително е бременна.

Между другото, по време на изпълнението Машин Гън Кели нарече и Меган Фокс своя „съпруга“, но това остана на заден план, макар да нямаме информация двамата да са се женили. Просто музикантът и преди се е обръщал така към нея.

Конспирацията продължи да се задълбочава, след като таблоидният сайт Page Six съобщи, позовавайки се на неназован източник, че на афтърпартито след шоуто Меган не е пила никакъв алкохол.

Дори това да е истина обаче, не означава задължително, че 36-годишната красавица е бременна. През 2021 г. тя призна, че е спряла да пие алкохол още през 2009 г., след като е наговорила куп глупости по време на събитие с червен килим, докато е била пияна.

След като знаете трите улики, които сочат към това, че Меган Фокс е бременна – посвещението за „нероденото дете“, звукът, който наподобява сърцебиене и въздържателството на актрисата, смятате ли, че това действително е така?

 

Бременна ли е Меган Фокс?

Меган Фокс и Машин Гън Кели са заедно от 2020 г., след като се запознават на снимачната площадка на филма “Midnight in the Switchgrass”. По това време актрисата от „Трансформърс“ все още е омъжена за Брайън Остин Грийн.

Маган и Брайън се разделят малко след това и финализират развода си през 2021 г. Те имат три деца заедно – на 5, 8 и 9 години.