Меган Фокс и годеникът ѝ Машин Гън Кели не се срамуват да споделят подробности за интимния си живот. Всъщност последователите им в социалните мрежи са по-смутени от двойката и, както пише един потребител на Инстаграм: „Всичко за тази връзка научаваме против волята си“. Като историята за синия гащеризон с дупка на чатала…

В Инстаграм Меган сподели снимки и видео с въпросната дреха – син дизайнерски гащеризон. Изглежда рапърът много е харесал дрехата и Меган в нея, защото двамата са се заели да консумират любовта си, без да я събличат.

Резултатът става ясен от една от снимките, споделени от актрисата.

Снимка: Instagram

На снимката се вижда чат със стилистката на Меган Фокс и следното съобщение от красивата актриса: „Синята дреха скъпа ли беше, защото току-що изрязахме дупка в чатала, за да правим секс.“ На което стилистката е отговорила: „Мразя те (смях)“ и „Ще я оправя“.

Неотдавна двамата споделиха, че пият кръвта си с „ритуални цели“, но в умерени количества. Изглежда болката съпътства връзката им, тъй като годежният пръстен на Меган е направен така, че да я заболи, ако го свали.

По тази причина считаме връзката на Фокс и Мешин Гън Кели за една от най-колоритните в шоубизнеса… макар и да е леко ужасяваща.

Още по темата: