„Посрещнах пълнолетието си в епидемична обстановка, в условията на ограничения, както предполагам и много други хора на моята възраст“ – написа певицата Дара Екимова в Инстаграм.

„Три поредни години имах възможността да пея на изпращането на абитуриентите, които се разделяха с училище завинаги. Очите ми се пълнеха със сълзи и цялата настръхвах, очаквайки този момент да дойде и за мен. Остава един месец до моето завършване, а още нищо не е сигурно. Не се знае дали ще имаме нормален бал в нормални условия, затова се развълнувах много, когато @victoriasirakovaphotographer ми се обади и ме покани да бъда част от кампанията й. Вики е адаптивен, амбициозен млад човек и професионалист, и в условията, в които се намираме, тя измисли начин да направи абитуриентите щастливи, като улови и запази завинаги този вълнуващ миг, независимо от обстоятелствата.
Ако искаш да ти остане фантастичен спомен от подготовката за бала, довери се на @victoriasirakovaphotographer! Нейната енергия, професионализъм и ентусиазъм ще превърнат твоята фотосесията във истинско празнично събитие.
Нека мечтаем на воля! Това поне не подлежи на ограничителни мерки!“ – споделя Дара, дъщеря на Дими от „Сленг“ и ПР специалиста Ива Екимова.

В интервю за LadyZone.bg по случай 18-ия си рожден ден Дара призна:
„Абсолютно съм сигурна, че годините нямат значение за отговорността. Относно свободата, когато бях по-малка, мама беше много строга към мен и може би заради това сега - на тази възраст, на която мисля, че съм доста по-съзнателна, тя вече ми позволява повече. Защото ми вярва. Защото ме е възпитала така, че да може да ми вярва“. 

Цялото интервю можете да прочетете тук: