Звездата от шпионската сага за Джеймс Бонд Даниел Крейг разкри, че предпочита да излиза в гей барове, за да избягва срещата с „агресивни мъже в хетеро барове“, пише "Индипендънт".

„Ходя в гей барове откакто се помня“, казва 53-годишният актьор в подкаста Lunch with Bruce по SiriusXM. „Една от причините е, че в гей баровете не попадам толкова често в сбивания.“

Актьорът от „Смъртта може да почака“ сподели, че е започнал да ходи в гей барове, още когато е бил малък, защото е искал да избегне евентуални сбивания по време на излизанията през нощта, което иначе би се случвало „доста често“ в хетеро баровете.

„Като дете го правех, защото не иска да бъда фраснат в лицето. И започнах да го правя, като се случваше доста често. Гей баровете просто бяха по-добро място за излизане“, казва Крейг.

Звездата от сагата за Бонд също така казва, че гей баровете са безопасно място.

Снимка: Getty Images

„Всички бяха спокойни, всички. Всъщност не беше нужно да заявявате сексуалноста си. И беше много безопасно място. Там можех да се срещам с момичета - защото там имаше много момичета по абсолютно същата причина, поради която ходех и аз“, допълва той.

Крейг, който изигра последната си роля като Джеймс Бонд в „Смъртта може да почака“, наскоро получи и звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Неговият пети филм в ролята на Агент 007 се превърна в един от десетте най-касови филми за Бонд в историята на поредицата.