Днес илюзионистът Дани Белев навършва 42 и нямаше как да не го попитаме дали вече е разбрал какъв е смисълът на живота.

„Все още го търся. Не се чувствам толкова умен и ерудиран, за да отговоря. Вероятно смисълът е да бъдеш добър човек, да оставиш отпечатък и добро име след себе си. Също така да оставиш едно, две или три добре възпитани деца с отношение към живота, защото най-важното в живота е да го продължим“ – каза ни Дани Белев, докато пътува към София.

Снимка: Личен архив

Вчера той е помагал в Пловдив за организацията на церемонията за връчване на Годишните награди на Фондация „Енчо Керязов“. Тази вечер Дани събира приятели от „Фермата“ 6 в стопанството, където бе заснето риалитито.

„Станахме много задружни, а стопанинът Андрей винаги ни приема радушно. Очаквам да дойдат всички, които са в или близо до София – Боби, Илиян Кустев, Асен, Жани, Даяна, Ангел… Да се видим и да си поговорим“ – сподели Дани, чиято дъщеричка Яна навърши 12 в началото на май.

Тя живее в Словакия с майка си, която буквално преди няколко дни е родила момиченце от втория си съпруг. Детето е кръстено Мелания, „като Мелания Тръмп“ – уточни Дани.

В края на май той взе активно участие в карнавала на Габрово и публикува в Инстаграм забавни моменти от него.

Миналата година през август Даяна Ханджиева също отпразнува рождения си ден в стопанството на „Фермата“ 6. Летните емоции можете да си припомните тук: