Британският рапър и политически активист Акала присъства на събитие, организирано от Анджелина Джоли в Ню Йорк. Двамата са забелязвани заедно от месеци, а последните случка накара таблоидите отвъд Океана да обявят, че това е официалното обявяване на връзката между двамата в социалните мрежи.

През уикенда 40-годишният изпълнител беше заснет на парти, чийто домакин е именно носителката на „Оскар“ Джоли и е организирано от нейната модна компания Atelier Jolie.


Макар двамата да не присъстват на снимките от събитието един до друг, на една от тях ясно се вижда Акала, малко преди в същата фотогалерия да се появят и снимки на Анджелина.

Снимка: Getty Images/Instagram


Събитието представи дебютния албум на певеца Мустафа, като беше организирано специално парти за слушане и дискусия на музиката на изпълнителя. На снимките от него можем да видим 49-годишната Джоли седнала на стол, разговаряща с младия музикант.

Снимка: Getty Images/Instagram


Преди това двамата с Акала бяха забелязани на друго събитие заедно – премиерата на новия й филм „Мария“, която се случи по време на 62-ия филмов фестивал в Ню Йорк. Актрисата пристигна в компанията на три от децата си - дъщеря си Захара (19 г.) и синовете си Мадокс (23 г.) и Пакс (20 г.).



На фона на продължаващата съдебна битка с Брад Пит, Джоли няколко пъти е улавяна от папараци на публични места в компанията на 40-годишния Акала. Въпреки че източници на сп. People твърдят, че двамата са само приятели, те бяха видени да излизат заедно от хотел в Италия по време на Международния филмов фестивал във Венеция през август.

 

Изданието In Touch твърди, че звездата от „Томб Райдър“ се вижда с музиканта от „повече от година“. За първи път слухове за евентуален романс се зародиха, когато Акала се присъедини към Джоли и дъщерите й Захара и Шайло на литературния фестивал „Калабаш“ в Ямайка през май месец миналата година.

Снимка: Getty Images/Instagram



Шест месеца по-късно двамата са видени да вечерят в Милано, твърди още изданието.
Вътрешен източник обаче казва пред People, че Джоли „е приятелка с него и партньорката му Шанел“.
Това, което свързва двамата са вижданията им: „Те споделят една и съща страст, когато става въпрос за социални и хуманитарни каузи“, твърди още източникът, който посочва, че Анджелина „в момента е сама и не се среща с никого“.

Снимка: Getty Images/Instagram



Истинското име на Акала Кингсли Джеймс Маклийн Дейли. Започва да се занимава с рап, след което се насочва към политическа дейност и подкрепя бившия депутат Джереми Корбин на парламентарните избори в Обединеното кралство през 2017 г. По-голямата му сестра също е известната певица и рапърка - Ms. Dynamite.