Много музика, любими хитове и техните изпълнители, забавни моменти и смях очакват зрителите на bTV в навечерието на новата 2021 година. Изпращаме годината със специално издание на “Шоуто на Николаос Цитиридис” и празничната програма “2020-а - чао, чао!”.

Актьорът Станимир Гъмов и чаровният син на Милен Цветков – Боян Цветков ще се включат със забавни мъпет коментари на шоуто, което ви очаква на 31 декември от 20:00 ч. Празничното двучасово новогодишно издание на “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще е с водещи Рая Пеева и Николаос Цитиридис. Специалните гости в шоуто ще са точно 12, като всички те се блеснат в неочаквани сценични колаборации и изяви, за радост на всички пред екрана.

Снимка: bTV Media Group

За първи път в обща сценична изява ще застанат Фамилия Стораро – Емрах, Фики и Тони Стораро. Интересна музикална рок китка ще представят Люси Дяковка, Есил Дюран и Дънди, а в шеметни и супер смешни игри ще се впуснат още Катето Евро, Максим Ешкенази, Криско, Папи Ханс, Алекс Петканова и всички звездни участници в шоуто. 

В последните часове на старата година е ред на празничната новогодишна програма на bTV - “2020-а - чао, чао” от 22:00 ч. с водещи Иван и Андрей, Мария Силвестър и Мария Игнатова. Те ще поканят зрителите на пътешествие във времето и ще направят свой прочит на последните 20 години – с най-важните събития, с абсурдите и с хората, които промениха света и живота ни.

Ексклузивно интервю с големия Григор Димитров и неговите новогодишни пожелания към България ще блесне измежду 12 култови хита в изпълнение нa: Стефан Вълдобрев, Светльо Витков, Графа, Дони и Нети, Преслава, Криско, Анелия, Ивана, Михаела Филева и Вензи, Миро, Tита и Кольо Гилъна.

Koлоритният синоптик на bTV - Боби Лазаров ще се включи на живо от “пред НДК” с актуална метеорологична прогноза за 2021 г. Със специално участие в програмата ще са още обичаният актьор Славчо Пеев и златните ни гимнастички от 2016 година. Вълнуващ разказ за присъединяването на България към Европейския съюз и някои неочаквани и лични спомени от тогава на Соломон Паси, ще станат известни на зрителите на bTV.

В първите минути и часове на Новата година bTV ще излъчи ексклузивно концерта на ексцентричната Кейти Пери, част от “Katy Perry: The Prismatic World Tour 2015”, а сред акцентите в програмата на 1 януари са още “Плаващият концерт” на Орлин Павлов от 12:30 ч. и телевизионната премиера на филма “Завръщане” на режисьора Ники Илиев oт 21:00 ч. Час преди това, bTV ще припомни най-доброто от всички сезони на любимото шоу за таланти по bTV “България търси талант”, чийто нов сезон предстои през пролетта на 2021 г.