От няколко месеца Мария Игнатова грее от екрана на bTV като водеща на "Папараци - ново 20!". В личен план тя също пое по нов път. След дългогодишна връзка със своя колега, актьора Димитър Рачков, тя отдаде сърцето си на нова голяма любов. Мария откри хармонията в лицето на културолога Ивайло-Нойзи Цветков.

Най-важният мъж в живота й обаче си остава порасналият й син Виктор, с когото съобразява всяко важно житейско решение.

„В "Папараци - ново 20!" съм сама на екрана и ми е малко необичайно. Все пак 15 години съм била водеща с партньор до себе си. Другата новост е, че трябва да задавам въпроси, което засега ми е трудно, защото навлизам в пространството на хората, но с времето ще добия опит. На мен лично не ми приятно да навлизат в моето пространство, но аз и не позволявам много“ – сподели Мария Игнатова в „Търси се“.

Снимка: bTV Media Group

В предаването бе излъчено видео, в което една от най-добрите приятелки на Мария – певицата Алекс Раева, сподели с чувство за хумор:
„Тя е много красива, а когато се запознахме, аз бях доста пълна и имах комплекси. Надявах се да е тъпа, но впоследствие бях разочарована. Мария поставя стена между себе си и хората, която се пречупи чак след една година. Тя се появи на вратата като в нискобюджетен филм с бутилка уиски и зачервени очи. Поканих я и си говорихме дълго. Оказа се, че двете имаме една и съща любима група“.

Алек Раева коментира още, че темпераментът на Мария е нещо средно между сурикат и котка.

„Нейният нормален пулс е 100, няма как да е спокойна. Най-трудният й период като че ли беше преди 5-6 години и съвпадна с моя тежка раздяла. Крепяхме се взаимно. Тя ми помогна и в професонален план“ – призна певицата.

„Е, това беше като документален филм за нас двете“ – реагира Мария на видеото и допълни, че с Алекс винаги пътуват някъде, където няма хора, за да си починат. Тъй като детето на певицата е малко, контактът им сега е предимно по телефона. Видели са се на рождените си дни – 24 и 26 септември.

Снимка: bTV Media Group

„Тя е красива и умна, но понякога прави тъпотии. Ако нещо не е справедливо, бързо пали. Добра майка е“ – сподели актьорът Румен Угрински в друго, предварително подготвено интервю.

Другите близки на Мария хора, които споделиха спомени, са брат й Павел Игнатов и съпругата му Маги.

Снимка: bTV Media Group

„Тя винаги подобрява настроението на околните. Като малка искаше момчешки подаръци, например пистолет с кобур“ – сподели Павел, а съпругата му допълни „Мария е романтичен хулиган.“

Културологът Ивайло Нойзи Цветков, с когото Мария Игнатова има връзка в момента, коментира, че тя е „нежна, умозрителна, куул, малко като океана на Соларис. Поглъща те, ти се губиш вътре и няма спасение.“

„Да ме извинява Снежанка, но въпросът към огледалцето има ясен отговор... Мария е жената!“ – призна Ивайло Цветков.

Певецът Рафи Бохосян също говори за Мария.

Снимка: bTV Media Group

„Интересува се от много неща, има голяма воля и постоянство. Давала ми е идеи за музика. Обича да си стои у дома и постоянно й говоря, че трябва да обиколи страната с нейното стендъп шоу“ – разказа певецът.

Вижте цялото предаване в bTV Plus.