В "Шоуто на Николаос Цитиридис" Ники Илиев сподели какво е правил по време на изолацията и какви са плановете за продължение на филма „Завръщане“.

Излизах по два пъти на ден заради кучето. Сутрин и вечер по един час – това беше моето спасение. Не беше разрешено да излизат хора с деца, но беше разрешено с кучета. Което е супер тъпо, но...

Боксовата круша вкъщи направо се разпадна от тренировки. Вече знам какво има вътре. В по-тежките боксови чували има пясък, но в моя има малки парчета плат с най-различни цветове.

Написах сценарий за продължение на „Завръщане“, като го пренаписах четири пъти. Обикновено пиша между 7 и 9 сутринта. Старая се да пиша всеки ден, без изключение и без да гледам какво съм писал предишните дни. Когато напиша целия сценарий, чета и виждам, че половината неща за нищо не стават, но има някакви бисери, които се запазват.

Планирахме да снимаме продължението наесен, но го отложихме за догодина по обясними причини. Ще има двама-трима нови герои.

Ролята на Сашо Кадиев в „Завръщане“ беше специално за него, но после той започна „Ама аз имам предаване, имам репетиции, играя на електронни игри, имам турнета из страната, нямам време...“ (смях).

В „Живи легенди“ снимахме сцена с Яна Маринова, която играеше стриптийзьорка. Влязохме в съблекалнята на истинските стриптийзьорки и вътре имаше един плакат – с моя снимка. Надух се страшно, защото това не са баби на бит пазар, а стриптийзьорки (смях). Все пак махнахме плаката, защото участвах с цената, а не играех себе си.

Вижте във видеото еротичния танц, който Ники Илиев, Николаос Цитиридис и Данчо заснеха.

Цялото предаване можете да гледате тук.