Любовта им накратко изглежда така - 13 години заедно и 2 общи деца. Но за любовта не може да се пише кратко. А когато става дума за Брус Уилис и любимата му Ема Хеминг е просто задължително да разкажем повече за пламъка, копнежа и сбъднатото желание. 

"Не искам никога да съм далеч от нея, чаках за тази любов 57 години" - споделя актьорът и с тази фраза става вдъхновение за много романтици по цял свят.

"Прекарах последните 10 години сам и в по-голямата част от времето - нещастен. Никога не съм мислил, че отговорът може да е някой друг. Казвах - "Сам съм, но не съм самотен“, но само се заблуждавах“

След дълъг брак с Деми Мур, последван от неуспешен кратък годеж, Брус Уиляс сякаш се отказва от любовта. Когато обаче тя трябва да ти се случи, никоя самота не може да й попречи! 

Снимка: Getty Images

Брус и Ема започват да се срещат през 2007 г. Година по-късно те заявяват публично отношенията си, като Ема го придружава на премиерата на филм. 

"Когато се срещнахме за първи път, бях изненадана колко чаровен и забавен беше той - и изключително красив", разказва Ема пред "Пийпъл". А Уилис добавя: "Вече бях влюбен в нея." 

Снимка: Getty Images

Година по-късно друга премиера отново събира семейството - този път продукцията е с участието на Деми Мур. Присъства и една от дъщерите им. Още тогава Деми и Ема демонстрират много добри отношения помежду си.

През 2009 г. Ема и Брус правят отношенията си официални с брак. И лумналата любов започва да гори.

Раждат им се две деца - Мейбъл Рей, (през април 2012 г.) и Евелин Пен (през май 2014 г.). 

През 2015 отбелязват 60-годишния юбилей на Брус Уилис

През 2019 двамата отбелязват 10 години брак. За целта си организират романтична церемония, на която  подновяват сватбените си обети. >>>

Любовта се доказва най-категорично, когат се сблъска с житейска трудност.

Последната такава, на която Брус Уилис трябваше да реагира, се нарича афазия. Семейството на актьора съобщи, че актьорът страда от тежкото заболяване, което намалява когнитивните му способности и възможността му да говори

По тази причина звездата от „Умирай трудно“, „Армагедон“ и „Шесто чувство“ взе решение да се откаже от актьорската си кариера.

"Това е наистина труден момент за нашето семейство и ние сме много благодарни за вашата непрекъсната любов, съчувствие и подкрепа. Преминаваме през това като силна семейна единица и искахме да привлечем неговите фенове, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него. Както Брус винаги казва: "Live it up", и заедно планираме да направим точно това. С любов, Ема, Деми, Румър, Скаут, Талула, Мейбъл и Евелин."

Как Брус Уилис е показвал любовта си през годините на своята съпруга Ема - вижте във видеото.

Още вдъхновяващи любовни истории: