Едва ли може да се каже, че животът на Деми Мур е приказка! Една от най-красивите актриси в Холивуд преживява алкохолизма на родителите си, 3 брака, множество изневери, наркотична зависимост и почти умира пред очите на дъщеря си от свръхдоза. Но Деми се изправя като феникс след всяка житейска катастрофа. И при всяка трудност той винаги е там - нейният добър приятел, бивш съпруг и баща на трите й деца Брус Уилис. 

Когато Деми Джийн Гайнс се ражда, баща й напуска семейството. Отглежда я друг човек. А за това, че той не й е  биологичен родител разбира съвсем случайно. Шокирана е и озадачена. Но съдбата не я оставя дълго време с този проблем, защото й поднася следващ. 

Още 15-годишна Деми е изправена пред сериозно изпитание - налага й се да спасява майка си, след като тя е предозирала с хапчета.

ДЕМИ, КЪСОГЛЕДСТВОТО И ПЪРВИЯТ БРАК

На 16 г. страдащата от късогледство Деми напуска и дома си, и училището. По-късно си прави операция на очите, но дълго време има комплекси от този здравословен проблем.

16 е възрастта, на която актрисата среща талантливия музикант Фреди Мур. Той е на 29 и женен. Но никое от тези две неща  не е пречка и за двамата. Скоро заживяват заедно и след няколко месеца се женят. Това е моментът, в който Джейн изчезва завинаги. На нейно място се появява известната на всички Деми Мур.

Бракът им е щастлив. За 5-те години, в които са заедно, Фреди написва повечето от хитовете си. Много години след развода им, Деми споделя, че вината е била нейна, защото често му изневерявала. След развода им Фреди Мур никога повече не се жени отново. 

ВСЕМОГЪЩИЯТ БРУС

Общи приятели и едно парти събират Деми с Брус. Тогава той е по-скоро актьор от сериали, но все пак доста популярен. Влюбва се в Деми от пръв поглед. И само няколко месеца след това двамата вдигат сватба. 

Бурният романс се случва в реално време и никой няма възможност, нито пък желание за пауза. След години Деми си спомня, че страстта помежду им била толкова силна, че по цели дни и нощи не излизали от леглото. 

Не след дълго се появява и първата им дъщеря. Това обръща света на Брус Уилис с краката нагоре. Той е щастлив. Животът му е неспирно удоволствие. Има не само прекрасна жена до себе си, но и още една - нейно малко копие. 

Снимка: Instagram

Деми и Брус се забавляват заедно, подкрепят се и са една от двойките в Холивуд, която предизвиква нескрита завист.

По-късно Уилис се шегува, че с Деми му е провървяло не само в любовта, но и в кариерата. Именно в годината, в която двамата стават семейство, той получава роля в "Умирай трудно" и от герой в сериали се превръща в звезда със световна слава. 

С времето дъщерите им стават три. А щастието - то просто не се измерва. Докато този безоблачен тандем не се сгромолясва.

През 1998 г. двамата се разделят, но още дълги години никой от тях не подава молба за развод. Сякаш целия свят е затаил дъх, чакайки дали двамата ще се сдобрят.

На това очакване Деми отговаря провокативно, с нещо, което много прилича на любовен шамар - тя започва връзка с 15 години по-младия от нея Аштън Къчър.

И макар всички да си мислят, че това е някаква временна забивка, двамата решават да са сериозни и да се оженят. Къчър й предлага брак малко след като Деми губи детето си от него в 6-ия месец.

Една болка не изтрива друга, но с булчинска рокля пред олтара, актрисата успява да понесе мъката по-лесно. А до там я води... бившият. Брус Уилис, с когото актрисата поддържа невероятно топли отношения, е именно човекът, който я предава в ръцете на бъдещия й съпруг. 

Снимка: Getty Images

Деми има по-млад мъж до себе си, трите й дъщери се разбират чудесно с него, бившият й съпруг също. Всичко това изглежда като поводи за много щастие, но извън идилията тя е нещастна. Защото е безсилна пред това, което тялото й не успява да направи, а именно да роди бебе на Аштън. Мъката си започва да упоява с алкохол и наркотични вещества. Депресираната Деми не е точно това, за което актьорът е мечтал и скоро стават факт и неговите изневери, за които тя пише по-късно в биографичната си книга. 

2013 г. идва за актрисата с поредния развод. 

НАРКОТИЦИТЕ, ПАНДЕМИЯТА И БРУС ОТНОВО Е ТАМ

Разводът с Аштън Къчър се отразява повече от пагубно на звездата от "Редник Райън". Тя злоупотребява с алкохол и различни забранени вещества. Стига до там, че едва не умира от свръхдоза пред очите на най-голямата си дъщеря. Именно този случай разтърсва из основи актрисата и тя решава да се промени. До нея, разбира се, отново е Брус. 

В днешни дни тя е активна в киното, има участия на модния подиум и в рекламни кампании. Често споделя моменти от ежедневието си и в социалните мрежи. 

Снимка: Instagram

Голямото семейство прекарва дълго време заедно по време на локдауна - Брус, Деми и дъщерите им. Забавните снимки, които споделяха от това време, не оставиха съмнение у никого, че двамата са изключително близки приятели.

Да се разделят по този начин могат само хората, които са си простили и не искат да притежават другия. Искат обаче нещо друго -той да е щастлив, въпреки всичко.