Настоящата съпруга на актьора Брус Уилис Ема Хеминг Уилис навърши 42 години в четвъртък и отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг. Снимки от празненството тя сподели в Инстаграм, добавяйки „Рожденият ден за мен беше наистина щастлив“. До тук нищо необичайно, докато не забелязахме и бившата съпруга на актьора от „Умирай трудно“ Деми Мур, която присъства и на двата кадъра, споделени от Ема. Там е и тяхната обща дъщеря Румър Уилис.

Разбира се, на импровизираното градинско парти е и самият Брус, както и двете им общи дъщери с Ема – 6-годишната Евелин и 8-годишната Мейбъл.

По време на социалната изолация голямото семейство на 65-годишната холивудска легенда не само забавлява всички в социалните мрежи с еднаквите дрехи и общи занимания, но и доказа колко е задружно и че всички могат да съжителстват заедно независимо обстоятелствата.

Припомняме, че в началото на пандемията Брус живя с бившата си съпруга Деми Мур и децата им, докато моделът Ема Хеминг и двете им общи дъщери се присъединиха малко по-късно към компанията. Вижте защо: