Певицата Бритни Спиърс, която до известна степен живее втори живот, след като отстрани баща си като попечител, отново сподели полугола снимка. Изглежда певицата е посещавала консултации при специалист за начина, по който възприема тялото си и е останала крайно разочарована.

„Какви са тези консултации за подобряване на тялото“, пита тя в провокативния си пост. „Само аз ли съм засегната от това преживяване? Може би съм свръхчувствителна? Каквото и да е, по-скоро бих паднала от скала, отколкото да позволя на някакъв доктор да ми казва какво не е наред с начина, по който виждам тялото си. Научих си урока. Целунете ми белия задник.“

Бритни не споделя повече за преживяването си и дали консултацията е била нещо, което сама е решила да направи или ѝ е било наложено от някого. От 2008 г. насам певицата няма право да разполага свободно с живота и богатството си и всички важни решения доскоро се вземаха от баща ѝ.

Малко след като стана ясно, че Джейми Спиърс вече няма да е попечител на дъщеря си, Бритни сподели няколко много разголени снимки от почивката си с годеника си Сам Асгари.