Поп звездата Бритни Спиърс сподели, че най-новият документален филм за живота й е смущаващ и я е разплакал.

Певицата наруши мълчанието си за документалния филм "Framing Britney Spears" във вторник, като казва, че се е смутила от светлината, в която е била представена.

Бритни казва, че не е гледала целия документален филм, но наистина не е харесала и малкото, което е видяла… Дотолкова, че Спиърс е плакала две седмици, след като го е гледала.

Бритни изрази емоционалната си реакция към документакния вилм заедно с видеоклип, на който танцува под звуците на хитовата песен "Crazy" на Aerosmith. 

След излизането на документакния филм "Framing Britney Spears" феновете й избухнаха срещу това как през годините медиите, Джъстин Тимбърлейк, баща й Джейми Спиърс и други хора са се отнасяли към поп звездата.

"Не гледах документалния филм, но от това, което видях, бях смутена от светлината, в която ме представиха... Плаках две седмици и… Все още плача понякога!!!!", пише Спиърс в Инстаграм профила си.

"Правя каквото мога, за да се опитам да запазя собствената си радост, любов и щастие!!!! Всеки ден танците ми носят радост!!! Не съм тук, за да бъда перфектна… Да си перфектен е скучно… Тук съм, за да нося доброта", допълва певицата.