Изписано с червило, нарисувано върху дамски крак, оформено от перли, в каймака на кафе, композирано от дърва за огрев, вплетено в колаж, та дори анимирано във видео и много други…

Сигурно се чудите за какво точно говорим….? За вашите интерпретации на логото на LadyZone.bg, но искаме да подчертаем, че това са само част от идеите и вдъхновенията, които споделихте с нас. Останалата можете да видите, както и да гласувате за любимата интерпретация на нашето лого на praznuvai.ladyzone.bg.

Елате и изберете своите фаворити - подкрепете ги като гласувате за тях. Напомняме ви, че материалите, получили най-висок рейтинг в сайта ще участват в жребия за петте изящни комплекта от Swarovski.  Зарадвайте се на красивото и натиснете усмихнатото слънчице до всяко избрано от вас лого на LadyZone.

Ако ли пък вие самите вече сте се включили в конкурса и много искате да спечелите блестящи бижута, ще трябва да мобилизирате всичките си усилия, за да съберете възможно най-много гласове.  Подсказваме ви как да го направите – споделете своя материал в социалните мрежи чрез бутоните под него и призовете всичките си приятели да гласуват за вас на ladyzone.bg.

А ако все още не участвате, не забравяйте, че имаме страхотни награди, за които си заслужава да си помислите – сетете се за нещо хубво и интересно, свържете го с LadyZone.bg и ни го изпратете под формата на снимка или видео на адрес praznuvai.ladyzone.bg.  Крайният срок е 31 ноември, но ние ви даваме бонус съвет – за да имате време да съберете повече гласове, трябва да се включите в конкурса по-рано.

Благодарим на всички участнички и с нетърперние очакваме креативните материали на тези, които предстои да се включат !

С много любов,
Екипът на LadyZone.bg