На 5 август в Галерия на открито, кино "Кабана" - НДК,  “Шоуто на Николаос Цитиридис” открива за първи път в историята си интерактивна изложба с весели фотографии от предаването, избрани от всичките му сезони досега. Изложбата ще „подгрее“ зрителите за старта на новия сезон на късното шоу, което се завръща в ефира на bTV от 5 септември, всяка делнична вечер от 22:30 ч. Изложбата ще представи 26 от най-веселите и незабравими моменти от шоуто, „запечатани“ от фотографа Олег Попов, две от снимките са на фотографа Цецо Мирчев, а куратор на изложбата е Мариета Ценова.

Изложбата под мотото НЕЩО СМЕШНО ВСЕКИ ДЕН ще продължи от днес до 19 август и се организира с подкрепата на Столичната община. От фотографиите, освен чаровният водещ, се усмихват някои от емблематичните и бляскави гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Веселата изложба е интерактивна - всяка от снимките съдържа QR код, който отвежда и припомня на посетителите някои от най-забавните епизоди, качени в YouTube канала на шоуто, с участието на звездните лица от снимките. Сред тях са - четиримата треньори от „България търси талант“, Васил Найденов, Тео Ушев, Кубрат Пулев, Любо Киров, дует „Ритон“ и Филип Киркоров, Ивет Лалова, Юлиан Вергов, Графа и много други. Всяка снимка е придружена от любопитни факти или крилати фрази за смеха и усмивката.

„В живота се смеем, плачем или гледаме тъпо. Ние предпочитаме да се смеем и нямаме нищо против да ставаме за смях“, споделят от екипа на шоуто на „Николаос Цитиридис“ преди откриването на изложбата.

„Избрахме да ви покажем 26 незабравими моментa, 26 кадъра смях на фокус, 26 хапчета за здраве и добро настроение. Пригответе се за нещо смешно всеки ден!“, добавя и самият Николаос Цитиридис, който ще радва зрителите на bTV – всяка делнична вечер от 5 септември.

Дотогава bTV ще продължи да излъчва ексклузивно в ефир най-доброто от дигиталните епизоди на „По-късното шоу на Николаос Цитиридис“ - всеки делник от 22:30 ч. Не пропускайте да разгледате и да се усмихнете с изложбата НЕЩО СМЕШНО ВСЕКИ ДЕН на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от 5 до 19 август в Галерия на открито - кино "Кабана" - НДК.