За трети пореден път "Шоуто на Николаос Цитиридис" завърши своя сезон с песен – поздрав за зрителите. Текстът е на един от сценаристите на шоуто – Христо Раянов, а музиката е адаптация на „Шапка на цветни петна“ на Дони и Момчил.

Идеята за видеото е на хореографа на всичко случващо се в него – Реми Тоин, а оператор е Пламена Мирчева.

Забавното видео е снимано четири дни на различни локации – промишлена зона в близост до Перник, басейн в Благоевград, летен бар край София, тенис корт, студиото на шоуто, както и пред Народния театър.

В клипа участват над 70 души – Николаос, бендът на Шоуто, Виктор Стоянов, танцьори от VS Dance и Da Clique, Legio Prima Italica, XNRG CREW, Емануил Июджи от MasterChef, Ник Николаев от "България търси талант" и други.

"Пожелавам ви да имате прекрасно лято и ако ме засечете някъде на плажа по бански на котки, нека приемем, че това не съм бил аз. Няма да ви липсвам, защото още от понеделник може да гледате всичко онова, което не е било за по телевизията, защото нашият YouTube канал влиза с 200 в ефира.

Искам да благодаря на абсолютно целия екип за това, което направихме заедно. Пичаги, евала! Определно мога да кажа, че това е най-най-най-успешният сезон. Още по-сигурен съм, че следващият ще бъде дори по-добър от това. Обичайте се и винаги правете нови неща. Само не смесвайте вино с текила, защото е ужасяващо. Имайте хубаво лято и до скоро!“ – с тези думи Николаос закри последното за сезона предаване.

В него Николаос разговаря с Виктория Капитонова от "Ергенът". Какво сподели тя – вижте тук: