Коледа наближава и ако се чудите какво да вземете за подарък за близки и приятели, издателство „Егмонт България” има някои интересни книжни идеи за вас.

Детски книги


За най-малките, които тепърва правят първите си срещи с буквите и четенето, предложенията са най-разнообразни. Може да вземете за детето илюстрована книга с историите от незабравимите филмчета на „Дисни”. Те се предлагат както с меки, така и с твърди корици.

Поредицата „Приказна колекция”, например, е от 20 заглавия, като се започне от „Пинокио”, през „Пепеляшка”, „Красавицата и Звяра” до „Рапунцел”. Всички издания са с твърди корици, от 64 пъстри страници и на цена 11,90 лв.

Друга страхотна поредица е „Чародейства”. От нея също са издадени приказки от филмите на „Дисни”, но с меки корици и на цена от 6,99 лв. Най-новата разказва историята от филма „Замръзналото кралство”.

Елате в „Замръзналото кралство” >>

За децата, които искат да слушат историите, докато ги четат, подходящи са книгите от поредиците „Приказки на глас” и „Малки приказки на глас”, които се предлагат с подарък аудиодиск. „Приказки на глас” включват 12 заглавия, всички от които са с твърди корици, 48 страници и на цена от 11,90 лв. От поредицата „Малки приказки на глас” пък засега има 4 издадени заглавия – с героите от „Колите”, „Мечо Пух”, „Самолети” и Камбанка. Те са от 38 страници, отново с подарък аудиодиск и на цена от 7,99 лв. Книгата „365 малки приказки” също е чудесен вариант за подарък, но не се подвеждайте от заглавието – тя никак не е малка. Изданието е с твърди корици и от 368 цветни страници. Съдържа по една приказка за всеки един ден от годината

Преоткрийте класиката на „Дисни” с „Приказки на глас” >>