Камерън Диас е заснета за първи път на снимачната площадка на филма "Back In Action" в Лондон - четири години след като потвърди, че се оттегля, и осем години след като се снима в последния си филм, съобщи Дейли мейл“.

50-годишната актриса изглеждаше невероятно в незабравим червен шал, докато се захващаше за работа с дългогодишния си приятел и колега Джейми Фокс и Глен Клоуз в Лондон в четвъртък вечер.

След години на спекулации тя официално обяви, че се отказва от актьорството през 2018 г., за да може да посвети повече време на себе си и на съпруга си - 43-годишния Бенджи Мадън. Година по-късно, през декември 2019 г., тя посрещна появата на бял свят на дъщеря Радикс и заяви, че "не може да си представи" да остави детето, за да се впусне в 14-часови снимачни дни.

Малко се знае за предстоящата екшън-комедия на Netflix, но Глен беше забелязана да снима сцени с двойката на река Темза.

Филмът е режисиран от Сет Гордън от "Шефове гадняри" и написан от сценариста на "Съседи" Брендън О'Брайън и беше обявен още през юни.

Наскоро бе съобщено, че звездата от "Маската" ще участва и в продължението на хитовия филм от 2006 г. "Ваканцията", но Кейт Уинслет бързо опроверга тези твърдения.

Последната роля на Камерън на екрана беше като мис Колин Ханиган в музикалната комедия "Ани" от 2014 г., в която Джейми също участва, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Камерън Диас в следващото видео: