Поли Генова доказа, че в името на музиката е готова на всичко. Певицата си направи истинска татуировка заради новата си песен „Още“, чиято премиера бе на 11 юни. В една от сцените на клипа към парчето, Поли сяда на стола за татуировки и в унисон с емоциите по време на снимките, реши наистина да се татуира. Лудата любов през лятото, която се разгаря и води до щури преживявания, е основната тема на песента.

Сингълът „Още“ е вдъхновен от новото начало за самата певица, която вече е самопродуциращ се артист. Текстът на парчето е на Поли Генова, а музиката е поверена на колегата й Владимир Ампов-Графа. Колаборацията между двамата артисти е вдъхновяваща и съвсем естествено доведе и до заснемането на провокативен клип, чиято реализация е дело на екипа на B2Y Productions към Nu Boyana Film Studios.

В артистично изпълнения сценарий Поли Генова преминава през вълнуващите етапи на една нова любов. В сюжета се появява и гост звезда – продуцентът Андрей Арнаудов, който е създател на кампанията за насърчаване на раждаемостта чрез неправителствената си организация „Движение за национална кауза“. Поли е едно от лицата на кампанията. Андрей играе ролята на барман, което в сценария е намигване към аудиторията – в крайна сметка барманите са събрали толкова много двойки.

Премиерата на парчето и клипа съвпадна с финала на най-гледаното музикално риалити „Гласът на България“, в което Поли е ментор на млади таланти, някои от които са част и от проекта, защото записаха беквокалите към песента.

Междувременно вече е напълно завършена и татуировката на Поли Генова от снимките. Певицата избра да си нарисува еднорог заради една от сцените, в която е с маската на това магично създание. „Еднорогът символизира успеха и подарява способността да виждаме безкрайните възможности около нас. За мен парчето „Още“ е началото на един нов професионален път“, разказа Поли Генова.