Днес Ваня Калудова, известна на всички като Ивана, навършва 54 години.

„Честит рожден ден на НАЙ-ГОЛЯМАТА! Честит рожден ден на ЕДИНСТВЕНАТА! Честит рожден ден на певицата с най-докосващия и запомнящ глас! Честит рожден ден, ИВАНА! Бъди здрава, всичко друго го умееш по-добре от всеки! Затова ти се възхищаваме, затова те ценим, затова те обичаме!“ – написа екипът на певицата в официалния й Инстаграм профил.

В творчески план последните дни на Ивана минават под знака на новата й песен „Този цирк“. 

Певицата публикува любопитни кадри от заснемането на клипа. Безспорно най-интересно е да се види как артист от цирка забива хладнокръвно ножове в мишената, пред която е застанала Ивана.

„Една сцена, която предизвика шок във всички, които бяха на снимачния терен! Хаха, а аз бях хладнокръвна... е, почти“ – написа звездата.

„С каквото и друго да се бях захванала като професия, пак щях да съм толкова добра. Каквото и да започна, го изяждам с парцалите“ – сподели Ивана в интервю за предаването „Преди обед“ точно преди една година.

Попфолк звездата живее в Пловдив и призна, че не се крие от хората, пазарува си спокойно и не се притеснява, ако я видят по дънки и без грим.

„Винаги мога да сложа тъмни очила и нещо на главата, но кому е нужно. Не искам да се крия. Това съм аз, хубаво ми е да ме разпознават. Ако искат да се снимат с мен, а пък точно в този момент не е удобно, ги моля да изчакат малко“ – разказа изпълнителката на „Шампанско и сълзи“.

Тя допълни, че щастието е път, а не е крайна точка.

„Не трябва да мислим какво нямаме. За кога? Станахме на по 50 и трябва да спрем с тази идея първо да осигурим къща на децата, да ги оженим и чак после да живеем“ – призна Ивана и коментира, че двете години пандемия са ни отнели прегръщането.

Цялото интервю можете да си припомните тук: