Има ли нещо по-хубаво от вечер, прекарана с любим човек, сгушени на дивана, с купа пуканки и бутилка вино, докато на екрана тече красив, емоционален филм? 

Февруарските любовни искри пристигат като 5 филма от селекцията с романтични ленти на Voyo. В каталога на платформата можете да гледате още над 9000 часа сериали и филми от всички жанрове.

"Водопадите на любовта" - 82 минути наслада за очите и сърцето

Амбициозната фотографка Ейми пътува до отдалечена хижа, за да заснеме митични водопади. Но едно пътешествие се превръща в нещо много повече. Ейми се влюбва в красивия екскурзовод Марк. какво се случва след това - няма да издадем. 

Лентата съчетава емоционалното въздействие на драмата със забавните елементи на комедията. Малко романтика в този ден пълен със сърца и рози - имаме ли нужда от нещо повече? 

"Никога не е късно" - побеждава ли винаги любовта?

Пол изживява мечтата си - той е пилот, лети по целия свят, а у дома го чака красивата му по-млада съпруга Сюзън. Има едно-единствено нещо, което помрачава щастието му - той е обещал на Сюзън да се пенсионира рано, за да се грижи за 4-годишния им син Франц. Но когато нарушава думата си, Сюзан решава да го остави сам с Франц. И ако си мислите, че това е всичко - грешите.

На прага му се появяват и децата от двата му предишни брака - влюбеният, болезнено срамежлив 22-годишен Джонас и Табеа, тийнейджърка в беда. Децата му го карат да се изправи лице в лице с една ужасната истина - той е лош баща и има само една седмица, за да промени това и да си върне Сюзън. Побеждава ли винаги любовта? "Важните неща" - противоположностите се привличат

Ела е успешен адвокат в известна мюнхенска кантора. Предстои й да стане най-младият младши партньор. Нейната детска любов Флориан пък е пълна нейна противоположност – той се страхува от промените и продължава да управлява фермата на починалите си родители. Противоположностите обаче често се привличат. Така ли е и във вашата връзка или не сте съгласни?

Двамата се срещат отново на сватбеното тържество на най-добрата приятелка на Ела и последвалите събития преобръщат живота и на двамата.

"Сватба в Рим" - когато пламне любовта, нищо не може да я спре

Между архитекта Макс и сервитьорката Бианка припламва любов от пръв поглед. вярвате ли, че това може да се случи и в реалния живот? След като двамата прекарват две вечери заедно, Макс трябва да се върне в Кьолн, а Бианка при семейството си в Рим. Когато любовта е пламнала обаче, нищо не може да я спре - дори разстоянията. 

"Природата на любовта" - когато сърцето се отвори за новото, в него по-лесно влиза обичта 

Кейти получава предложение да напише първия си материал за списание... за луксозен къмпинг. Звучи интерсно, но не и когато мразиш заниманията на открито. При Кейти случаят е точно такъв. Въпреки това тя вярва, че това може да бъде нейният голям пробив и решава да приеме. Решението й я запознмава с Уил -  „иконом на лагера“, който трябва да я разведе из целия курорт.

Докато й показва неустоимата красота на необятната природа и забавлението от екстремните спортове, Уил неусетно кара Кейти да преодолее страховете си и да отвори сърцето си.

А когато едно сърце се отвори за новото, е много по-лесно да му се случи нещо красиво и изпълнено с обич. Така ли се случва и с Кейти?

Виж повече ТУК

  • Любовно съчетание според зодията: Стрелец
  • FIT LADY, епизод 4: Рецепта за Великденските пости - протеинов пудинг (ВИДЕО)
  • Любовно късметче на деня: За песента, с която душата пее на Бог
  • Любовно късметче на деня: За най-естественото обезболяващо в живота
  • Любовно късметче на деня: За истинския път в живота
  • 10 места в Европа, които са перфектни за влюбени двойки (част 2)
  • Любов ли бе, да я опишеш
  • Любовно съчетание според зодията: Скорпион
  • Как да кажем "Обичам те" на всеки европейски език
  • Любовно късметче на деня: За истинския рай в живота