Мейзи Уилямс, фронтдама на легендарната диско формация Бони М излезе усмихната до уши на втори терминал на летище София около 14 ч. вчера следобед и заедно с нея се усмихна и слънцето над столицата.

Шоколадовата дива заедно с колегите си пристигна за пореден път у нас по повод трите концерта на групата във Варна, Пловдив и Бургас, съответно на 14, 15 и 16 септември. Бони М трябваше да дойдат още през юли, но тогава гиговете бяха оптложени за есента поради нещастие в семейството на мис Уилямс, припомниха организаторите от АРТ БГ.

Въпреки преживяното Мейзи Уилямс обещава поредния голям купон и завръщане в ерата на диското на жителите на двата ни града край морето и на града под тепетата. Бони М ще изпълнят най-големите си хитове, които ще разсеят носталгията по отминаващото лято и ще напомнят на всички купонджии, че лятото може да продължи в сърцата им през цялата година.

Подробности около концерта, спомени от миналото и размисли за бъдещето на диско музиката Мейзи Уилямс разкри в „Шоуто на Слави“, което ще бъде излъчено тази вечер от 22.30 ч.

Първият концерт на Бони М тази вечер във Варна ще започне точно в 21 ч., а вратите за публиката ще бъдат отворени още в 20 ч. компания на сцената ще им правят отколешните им приятели от Трамвай номер 5, окито традиционно подгряват шоуто на диско легендите у нас.

Бони М ще пренощуват в хотел „Капитол“, а преди да се отдадат на заслужена почивка, ще вечерят в гурме ресторанта на хотела, където ще се доверят на специалните предложения на шеф-готвача.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в магазините от разпространителската мрежа на Eventim.bg, както и от касата на Летния театър на цени между 15 и 50 лв.