Само броени дни след като Павел пусна "Топъл чай" - песен, в която другата половина на тандема Pavell & Venci Venc' липсва, сега Венци Венц изненадва със свой собствен емоционален проект: "Аз или нас". 

"Това парче е родено от искрена емоция и момент на тъга. Често отвръщаме на човека до нас с инат и мълчание, а това не е формула за щастие", казва Венци Венц.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

"Мислим си, че наказваме някого, а всъщност наказваме себе си. В "Аз или нас" има любов и надежда, поне за мен изборът е ясен. Много ми е скъпа тази песен", допълва той. 

По музиката на "Аз или нас" Венци Венц работи с братята Пламен и Иво Добреви, които вече се утвърдиха като едни от най-добрите млади автори у нас, особено след като си поделиха с Pavell & Venci Venc' наградата за най-добра песен за "Не бих могъл", с участието на Любо Киров. Павел също се включва във финализирането на продукцията на новото парче на Венци Венц.

Видеото към "Аз или нас" е създадено от Jeason Brad Lewis, снимано е близо до село Гургулят, на 40 км от София, под интересните форми на паметник на културата. Няколко часа преди снимките Венци Венц се разделя с косата си и в клипа се появява съвсем различен.  

В момента доуто Pavell & Venci Venc' финализира следващия си съвместен проект, който ще излезе до края на годината. Официалната премиера на "Аз или нас" се състоя днес (23 октомври) от 10 ч. в радио и ТВ ефира, както и в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи.